Яку зарплату отримувало керівництво Корюківської РДА минулого року?


Нещодавно “Менщина” вирішила дізнатися, які виплати отримало керівництво Менської міськради, Корюківської районної держадмінстрації, Корюківської міської ради та Корюківського району протягом березня-грудня 2022 року.

Листи з відповідним запитом ми надіслали до всіх установ.

У відповіді на запит Корюківська районна державна адміністрація повідомила, що в період дії воєнного стану всі виплати працівникам військової адміністрації здійснювались, як складові заробітної плати, відповідно з діючим трудовим законодавством та законодавством про державну службу.

Премії ні керівництву, ні працівниками Корюківської РДА за відповідний період не встановлювались, не нараховувались та не виплачувались.

Окрім того, у відповіді на запит нам зазначили, що детальні помісячні витяги з розрахунково-платіжних відомостей про нарахування та виплату заробітної плати керівництву держадміністрації опубліковані на сайті (детальніше: https://koradm.cg.gov.ua/index.php?id=36860&tp=1).

Відповідно до інформації, яка зазначена на сайті Корюівської РДА, за відповідний період (10 місяців) керівництву районної державної адміністрації було нараховано:

  • голова адміністрації — 425 тис. 896 грн (з яких виплати на відпустку (7 352 грн) та матеріальну допомогу на оздоровлення (38 310 грн);

  • перший заступник голови — 196 тис. 991 грн (з яких виплати на відпустку (6 987 грн) та матеріальну допомогу на оздоровлення (18 873 грн);

  • заступник голови — 163 тис. 761 грн (з яких виплати на відпустку (6 890 грн) та матеріальну допомогу на оздоровлення (15 178 грн).


0 Comments