“Вибір Менщини 2022”. Фінальне голосування. Учитель


Редакція у рамках конкурсу для відзначення активних та цілеспрямованих жителів громади запрошує читачів взяти участь у фінальному голосуванні. Обираємо кращих разом з вами.

У категорії “Учитель” ми пропонували читачам подавати жителів громади, що відзначилися протягом 2022 року у сфері освіти.

Під заміткою будуть 4 коментарі від редакції з іменами кандидатів (декілька претендентів набрали однакову кількість вподобань, тому номінантів 4).

Вам необхідно поставити вподобання за того кандидата, який, на вашу думку, заслуговує цього звання. Інші коментарі та вподобання під ними враховуватися не будуть. Голосування проходитиме лише на сторінці “Менщини” у “Фейсбуці” https://www.facebook.com/menshchyna Голосування триватиме добу.

За результатами опитування у соцмережах найбільшу кількість голосів зібрали:

Кандидат 1 – Людмила Леонтієва (учителька Макошинської школи)
Кандидат 2 – Надія Велигодська (учителька початкових класів школи Шевченка)
Кандидат 3 – Любов Шелудько (вчителька гри на фортепіано Менської музичної школи)
Кандидат 4 – Наталія Варушичева (вихователька дитсадка “Дитяча академія”)

Просимо вас визначити найбільш гідного нагороди кандидата шляхом голосування. Протягом наступних днів ми будемо проводити збір голосів у всіх соцмережах та інформаційних каналах видання.

Мета конкурсу “Вибір Менщини”

У місії нашого видання прописана підтримка всіх, хто прославляє громаду своїми вчинками.

Надію на світле майбутнє нашої громади нам, членам редакції, дають люди. Ті жителі громади, що власними вчинками, роботою кожного дня, були прикладом для інших. Ми вирішили відзначити своїх земляків в рамках конкурсу «Вибір Менщини».

«Вибір Менщини» – це ваша можливість сказати «Дякую» усім тим, хто, на вашу думку, того заслуговує.

#ВибірМенщини
#менщина


0 Comments