Вулиця Шевченка та Сіверський шлях — найбільш аварійно-небезпечні у Мені


З 2016 року на Менщині зафіксували близько 90 дорожньо-транспортних пригод, основними причинами яких є перевищення встановленої швидкості, порушення правил проїзду перехресть та інші.

Найбільш аварійно-небезпечні вулиці міста знаходяться у центрі Мени.

За інформацією з веб-сайту “Сусіди.City”:

Протягом останніх шести років (2016–2021 роки) на території Менської територіальної громади сталося 86 дорожньо-транспортних пригод, у яких 22 особи загинули та 108 людей отримали тілесні ушкодження.

За інформацією поліції Чернігівщини, також за цей період зареєстровано 187 автопригод з менш тяжкими наслідками. Учасники їх відбулися пошкодженням транспортних засобів. Тож загалом упродовж шести років у Менській громаді трапилися 273 дорожні інциденти.

Основні причини аварій – перевищення встановленої швидкості, порушення правил проїзду перехресть, порушення правил маневрування та обгону, керування транспортними засобами в стані сп’яніння.

За місцем скоєння всі інциденти розподілилися так: 57,1% автопригод трапилися у населених пунктах громади, 42,9% – на дорогах поза населеними пунктами.

Найбільш аварійно-небезпечні місця на території Мени:

вул. Шевченка – 18 ДТП
вул. Сіверський шлях – 11 ДТП
вул. Героїв АТО – 10 ДТП
вул. Чернігівський шлях – 8 ДТП
вул. Сергія Титаренка – 5 ДТП

Ризик потрапити в ДТП на Менщині суттєво різниться залежно від дня тижня. Максимальна небезпека – у понеділок та п’ятницю (по 45 дорожніх інцидентів відповідно). Найменше фактів припало на середу – 29 ДТП.”

Джерело: https://bit.ly/3ugoHvQ


0 Comments