Водія вантажівки затримали. Йому можуть повідомити підозру у скоєнні злочину


Поліцейські затримали водія вантажівки, що причетний до скоєння ДТП, у якій загинули 13 людей та ще 7 травмувалися. Про це повідомляє поліція Чернігівської області.

Попередньо відомо, що рейсовий автобус сполученням “Борзна-Чернігів” рухався у напрямку обласного центру. Назустріч йому їхала вантажівка під керуванням 44-річного мешканця Чернігівського району. На відрізку автошляху між селами Снов’янка та Киселівка водій вантажівки не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та допустив зіткнення з автобусом.

Внаслідок ДТП 11 осіб загинули на місці (в тому числі водій автобуса), одна людина померла в кареті “швидкої допомоги” та ще одна – у лікарні.

До медичних закладів Чернігова з травмами різних ступенів тяжкості госпіталізували сімох осіб. Наразі всім постраждалим надається необхідна допомога.

– Водій вантажівки також був госпіталізований. Після надання медичної допомоги чоловіка затримали. Нині він перебуває в спеціалізованій палаті під охороною поліції. Вирішується питання про повідомлення водію про підозру у скоєнні злочину (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох людей), – сказав начальник Головного управління Нацполіції у Чернігівській області Володимир Нідзельський.

Зараз слідство збирає матеріали про подію, встановлює та опитує свідків. Призначена низка експертних досліджень. На місці події вже проведена трасологічна експертиза для визначення точного місця і куту зіткнення транспортних засобів. Також призначені експертизи технічного стану транспортних засобів. Зокрема, буде досліджено роботу гальм, рульових коліс та ступінь зношеності шин транспортних засобів.

З метою проведення всебічного та неупередженого розслідування поліція просить можливих свідків та очевидців ДТП зателефонувати за номерами 073-200-12-31, 096-273-21-22, або “102” (джерело: https://bit.ly/3IxNNgi )

Нагадаємо, вчора, 7 грудня, біля Брусилова сталася ДТП, у якій загинуло 13 людей – https://bit.ly/3dualjS

Сьогодні у Чернігівській області оголошено день жалоби – https://bit.ly/31Irwvj


0 Comments