В Ушні поливатимуть поля з Десни?


Вчора, 22 березня, у Будинку культури села Ушня пройшла зустріч селян з керівником ТОВ “Агроресурс 2006” Русланом Тинеником та міським головою Геннадієм Примаковим.

Під час зустрічі селянам повідомили, що встановили на паях труби та будуть поливати поля з Десни. Керівник агропідприємства ТОВ “Агроресурс-2006” Руслан Тиненик повідомив жителям, що підприємство надасть селянам робочі місця, а також дитячий майданчик.

На запитання міському голові Геннадію Примакову, з якою ціллю він знаходився на зустрічі, він повідомив, що Будинок культури – це його об’єкт і він його просто відвідує. На запитання, чи належить земля, на якій проклали труби, до комунальної власності, Геннадій Примаков відповів, що це не наше діло.

За інформацією жителів села, це перша зустріч з керівником підприємства. Про будівництво засобів поливу полів майже ніхто не знав: хтось дізнався випадково, побачивши труби, хтось від сусідів, а хтось і взагалі про це не чув і дізнався під час зустрічі. Жителі також повідомили, що труби завозили не через село.

Дозвільних документів на будівництво поливу керівник підприємства не надав та порадив писати йому запит на доступ до публічної інформації.

Нагадаємо, що вчора, 22 березня, Сусіди.City опублікували коментар старости Ушнянського старостинського округу Олександра Пащенка: “Наявність дозволів особисто я не перевіряв. Якщо вони кажуть, то, думаю, мають дозвіл”.

Заступник міського голови Володимир Гнип: “Я взагалі вперше чую про цю проблему. Чому мовчить з цього приводу староста, не знаю”.

Фото із зустрічі з селянами. Ушнянський БК, 22 березня.
Фото труби на полі між Дібрівкою та Ушнею.
Відео з квадрокоптера Сусіди.City – https://youtu.be/kyjtIhk_qwE


0 Comments