У Мені з’явився солярій


Нещодавно у центрі міста почав працювати салон краси “Гламур”. “Фішкою” нового закладу став перший у Мені солярій. “Менщина” вирішила дізнатися у власників “Гламуру” про те, як правильно користуватися солярієм та скільки це задоволення коштуватиме менянам.

Оксана Скоробагатько біля солярію
Оксана Скоробагатько біля солярію


Яка від солярію користь?

– Насамперед, гарна рівномірна засмага це красиво, адже весь процес контролюється спеціалістом і шкіра не обгоряє, – розповідає Оксана Скоробагатько, власниця салону “Гламур”. – Також в організмі компенсується недостача вітаміну D, корисна засмага і у випадку деяких шкірних захворювань, які лікуються за рахунок солярію.

Які особливості використання солярію?

– Розпочинати потрібно з трьох хвилин і через день додавати по одній хвилині. Максимальний сеанс солярію сягає 10-15 хвилин. При бажанні використовуються допоміжні креми-бронзатори, які вироблені спеціально для солярію. Обов’язковими умовами є використання шапочки для волосся, захисних окулярів, наклейок для родинок.
Наш солярій вертикальний, сучасний, відрізняється від горизонтального потужністю, зручністю, комфортом та гігієною. Горизонтальні солярії, у яких люди були вимушені нерухомо лежати, це минуле.

Кому солярій протипоказаний?

– Для людей, які не досягли 16-ти річного віку, приймають антибіотики чи мають заборону від лікарів перебувати на сонці, дорога в солярій закрита. Також це стосується тих, хто знаходиться у стані алкогольного сп’яніння.

Ціна засмаги

– Цінову політику ми вирішили вести демократично, щоб кожен менянин зміг спробувати на собі всі переваги контрольованої засмаги без шкоди для сімейного бюджету. Хвилина солярію у нас коштує 3 гривні, при абонементі – 2,50 гривень.

Також маємо особливу пропозицію – у нас є подарункові сертифікати, гарненькі, з бантиком – їх чоловіки можуть дарувати своїм жінкам; а ті, у свою чергу, витрачати їх на догляд за собою в нашому салоні. Такі сертифікати дають змогу трішки зекономити – на кожні сто гривень отримуєте знижку п’ять гривень.

Анекдот у тему

Якщо Вам кажуть, що Ви біла і пухнаста – значить Вам пора в солярій і на епіляцію.


0 Comments