У Мені пройшов показ мод «Стильно. Дешево. Сучасно». Відео


Організували показ жіночий клуб «Енергія» Менського центру культури та дозвілля молоді та магазин «Лондон». Глядачам були продемонстровані моделі жіночого одягу весняно-літнього сезону. Захід пройшов увечері 23 березня в приміщенні Центру.

Ось, що розповіла про показ його ведуча Галина Сипченко:

“Глядачам були представлені зразки моделей ділового одягу, одягу для відпочинку і занять спортом, пальто, курток та піджаків. Кульмінацією вечора стала поява на імпровізованому подіумі жінок у вбранні для вечірок, фуршетів, коктейлів та інших урочистостей. А оскільки мода – це не завжди серйозно, усміхнутися кожного глядача змусило дефіле «Мода посміхається».


Моделями виступили жінки «зросту середнього, повноти звичайної для менянок», як було оголошено ведучими. То ж все, що вони продемонстрували, можна носити кожній жінці.

Ведучими були Віра Зінченко та я. Ми розповіли присутнім цікаві факти про історію моди, про значення моди в житті людини.


Олександра Васильєва продемонструвала, як за допомогою звичайного шарфика чи хустинки можна змінити вигляд вбрання.

Також глядачі отримали рекламні флаєри магазину «Лондон». Один з них був виграшним. Поталанило Тамарі Помаз – вона одержала 15-відсоткову знижку на товари, які захоче купити в цьому магазині протягом року.

І, звичайно, були пісні та гумор від ансамблю «Мелодія», яким керує Микола Осипенко.

Люди, які прийшли того вечора до Центру, розходилися по домівках із гарним настроєм та приємними враженнями від побаченого.”


0 Comments