У «Авангарда» проблеми з обіцяним вивозом сміття


Анонсоване сільскогосподарським підприємством «Авангард» вивезення сміття для жителів Мени не пройшло тест від редакції «Менщини».

Наше видання неодноразово звертало увагу на проблему зі спаленням сміття та наслідками для екології від таких дій. На жаль, багато хто з менян вбачає альтернативу палінню у заповненні сміттєвих контейнерів, що призводить до інших проблем – з незадовільним, як з огляду громадян, порядком вивезення сміття.
СК «Авангард» анонсував безкоштовну послугу для населення по безкоштовному вивезенню органічного сміття https://goo.gl/Rn1tou. Редакція вирішила на власному досвіді перевірити як це працює.

На жаль, вказані у оголошенні номери виявилися непрацюючими: один не обслуговується, інший “поза зоною досяжності». Ми вирішили з’ясувати деталі у самому СК “Авангард”, зателефонувавши на стаціонарні номери – для прояснення ситуації знадобилося приблизно півгодини. З приводу номерів, що вказані в замітці, в СК пояснили, що це (цитата) «робочі номери і вони у ремонті» (кінець цитати). Після чого нам повідомили особистий номер спеціаліста, що відповідає за вивіз сміття.

Протягом наступних двох днів нам повідомляли, що машини в ремонті. Далі – що вони возять силос. Врешті відповідальний спеціаліст пообіцяв сам передзвонити та надіслати машину, проте наступного дня від нього прийшло смс-повідомлення, що всі транспортні засобі зайняті.

Таким чином, наші спроби залучити транспорт СК «Авангард» до вивезення органічного сміття тривали з 6 вересня по 12 вересня і не призвели до бажаного результату.


0 Comments