Стоянки біля зоопарку поки що не буде


Тема автостоянки поблизу зоопарку постійно піднімається читачами “Менщини”. Люди цікавляться, чому не можна віддати закинуту будівлю поблизу зоопарку під стоянку для автомобілів відвідувачів? – https://bit.ly/31QWLox

За словами директорки Менського зоопарку Зінаїди Максименко, силами зоопарку нічого зробити не можна: “Ми давно звертаємося з цим питанням до місцевої влади. Влітку, коли відвідувачів дуже багато, автомобілі ставити немає де. Це створює проблеми.

Можливо, якщо залишаться кошти після ремонту зоопарку, зможемо облаштувати стоянку біля військкомату, але це не вирішить проблеми”.

Начальник відділу житлово-комунального господарства, енергоефективності та комунального майна Менської міськради Валерій Кравцов так прокоментував ситуацію: “Дуже багато відвідувачів приїжджає до зоопарку на власному транспорті. На жаль, питання із закинутим будинком поблизу звіринця, зайшло у глухий кут.

Цей будинок у власності двох братів, які не проживають у Мені. Якщо один з братів згоден на продаж без проблем, він повністю підтримує ідею стоянки, то іншого брата знайти не можемо. Там складна ситуація.

Ми самі бачимо, як у вихідні дні, особливо влітку, то по обидва боки дороги стоять автомобілі. А це ж все безпека людей, дітей”.

——
Якщо вам подобається “Менщина”, ви можете підтримати нас фінансово – перейти за посиланням і перерахувати будь-яку суму коштів на розвиток редакції https://bit.ly/3cNk9pk


0 Comments