Старости Менської громади звітують про роботу: Наталія Бурка


Рішенням першої сесії Менської міської ради на території Менської ОТГ створено 20 старостинських округів та затверджено на посадах старост. Після 3 місяців на посаді старости звітували про обсяг виконаних робіт у своїх округах.

Ірина Примак, газета “Наше Слово” №11 від 12 березня 2021 року

Газета “Наше Слово” звернулася до кожного з них із питаннями: «Як ви можете охарактеризувати обсяг зробленого за умовний період сто днів? Над чим працювали? Які проблеми вдалося вирішити, які – ні, а які – у процесі вирішення?»:

“Наталія Бурка – староста Дягівського старостинського округу:
– За час виконання мною повноважень старости перезаклали погосподарські книги, провели перепис населення, житлового фонду, худоби, землі станом на 1 січня. Оформили та подали до управління соціального захисту справи для призначення пільг на придбання твердого палива, а також на призначення субсидій. Склали 32 акти обстеження житловопобутових умов сімей, умов проживання дітей. Видаляли чагарники на кладовищі та по селу, за допомогою фермерського господарства «Бутенко» чистили від снігу дороги. З 1 березня під’єдналися та працюємо в «Соціальній громаді», Реєстрі територіальної громади. До програми соціально-економічного розвитку на 2021 рік внесено капітальний ремонт вулиці Павленка, Широкої, відновлення вуличного освітлення по селу, чищення та поглиблення русла річки, придбання твердопаливного котла для приміщення місцевої пожежної охорони.”

Звіти про роботу старост будемо публікувати по черзі.


0 Comments