Старости Менської громади звітують про роботу: Альона Труба


Рішенням першої сесії Менської міської ради на території Менської ОТГ створено 20 старостинських округів та затверджено на посадах старост. Після 3 місяців на посаді старости звітували про обсяг виконаних робіт у своїх округах.

Ірина Примак, газета “Наше Слово” №11 від 12 березня 2021 року

Газета “Наше Слово” звернулася до кожного з них із питаннями: «Як ви можете охарактеризувати обсяг зробленого за умовний період сто днів? Над чим працювали? Які проблеми вдалося вирішити, які – ні, а які – у процесі вирішення?»:

“Альона ТРУБА – староста Покровського старостинського округу:
– Більшість часу ознайомлююся з проблемами жителів та механізмом їх вирішення. Освоюю новітні програми, які спрощуватимуть нашим мешканцям життя. Першим випробуванням для мене на посаді старости стали снігопади, та завдяки ТОВ ДП «Зернятко» чудово впоралися з цією проблемою. Незабаром займемося вирубуванням порослі клена по селу, збиратимемо толоки для розчищення кладовищ та вулиць. Великою проблемою була тривала відсутність листоноші в селі, зараз кандидатуру знайшли, скоро людина стане до виконання своїх обов’язків. Люди йдуть із багатьма питаннями, завжди намагаюся в них розібратися. Іноді робочого дня не вистачає, щоб усе встигнути, але дуже стараюся. В перспективі ще багато планів, які потрібно втілити в життя.”

Звіти про роботу старост будемо публікувати по черзі.

Фото з фейсбук-сторінки Альони Труби.


0 Comments