ЩО ТАМ У СУСІДІВ. Понад 300 мільйонів грн на ремонт дороги


Служба автомобільних доріг у Чернігівській області 11 травня підписала договір з ПрАТ «Шляхове ремонтно-­будівельне управління N 82» на ремонт дороги Т­25­19 Холми – ­Авдіївка – ­Оболоння вартістю 305,73 млн гривень.

За інформацією Сосницької незалежної газети «Час»:

«Про ремонт дороги повідомляється у системі «Прозорро». Компанія зустрілася на тендері із лідером Національної асоціації дорожників України ТОВ «Автомагістраль-Південь».

На тендер також подалося ще дві компанії – ТОВ «ДС Пром Груп» та ТОВ «Спільне українсько­німецьке підприємство «Автострада», однак замовник відхилив їх.

У першому випадку учасник подав неправильно оформлену довідку про наявність вимірювальної лабораторії, у другому – документів на атестацію асфальтобетонного заводу.

Ціни переможця на будівельні матеріали є суттєво вищими за ціни з моніторингу укравтодорівського інституту ДерждорНДІ за березень по Чернігівській та сусіднім областям.

Це перший крупний підряд «ШРБУ-82» у системі Укравтодору. До цього найбільшим виграним тендером у цього замовника був тендер на поточний середній ремонт дороги Р­83 вартістю 86,68 млн гривень»


0 Comments