Що Ви робите, коли нема роботи?


Що Ви робите, коли нема роботи?

«Менщина» вирішила дізнатися, які у жителів нашого району є хобі – заняття, як кажуть, «для душі».

Юлія Гуриненко - приватний підприємець «Універмагу»: - Вишиваю бісером. У нас на поверсі четверо таких як я любителів бісеру. Я вже штук п’ять вишивок зробила - ікону, квіти, пейзажі. Коли покупців немає, то за вишивкою час швидше біжить і взагалі, таке заняття приємно розслабляє. Окрім бісеру люблю вирощувати фіалки, розводжу їх удома. Дуже цікаво спостерігати, як з маленького листочка виростає «дєтка» а потім доросла рослина.
Юлія Гуриненко – приватний підприємець «Універмагу»:
– Вишиваю бісером. У нас на поверсі четверо таких як я любителів бісеру. Я вже штук п’ять вишивок зробила – ікону, квіти, пейзажі. Коли покупців немає, то за вишивкою час швидше біжить і взагалі, таке заняття приємно розслабляє. Окрім бісеру люблю вирощувати фіалки, розводжу їх удома. Дуже цікаво спостерігати, як з маленького листочка виростає «дєтка» а потім доросла рослина.

Микола Росомаха - ревізор - інспектор Менської МДПІ: - У мене хобі ніякого нема, бо нема на нього часу. Багато роботи, ось навіть в обідню перерву працюю. Якби у мене був вільний час, то хобі напевне завів би якесь. Коли був молодший, читав художню літературу, грав у шахи. Зараз, коли беру відпустку, то все рівно працюю, тільки вдома, по господарству. За весь час відпустки можу хіба що на недільку на море з’їздити.
Микола Росомаха – ревізор – інспектор Менської МДПІ:
– У мене хобі ніякого нема, бо нема на нього часу. Багато роботи, ось навіть в обідню перерву працюю. Якби у мене був вільний час, то хобі напевне завів би якесь. Коли був молодший, читав художню літературу, грав у шахи. Зараз, коли беру відпустку, то все рівно працюю, тільки вдома, по господарству. За весь час відпустки можу хіба що на недільку на море з’їздити.
Василь Єрмоленко - начальник Менської районної державної лікарні ветеринарної медицини: - Якщо погода дозволяє, то влітку займаюся бджолами - дивлюся як вони літають, спостерігаю, що роблять. Вони мені дісталися від батька, який помер 5 років тому. Коли я був молодший, то грав за нашу ушнянську футбольну команду. Займаюся рибальством, бо сам живу біля Десни і без риби у нас не можна. Розважатися у вільний час можна будь-чим, головне душевно відпочити і отримати гарний настрій.
Василь Єрмоленко – начальник Менської районної державної лікарні ветеринарної медицини:
– Якщо погода дозволяє, то влітку займаюся бджолами – дивлюся як вони літають, спостерігаю, що роблять. Вони мені дісталися від батька, який помер 5 років тому. Коли я був молодший, то грав за нашу ушнянську футбольну команду. Займаюся рибальством, бо сам живу біля Десни і без риби у нас не можна. Розважатися у вільний час можна будь-чим, головне душевно відпочити і отримати гарний настрій.
Юрій Дробиш - викладач Менської дитячої музичної школи: - Раніше, коли працював більярдний клуб, з радістю туди ходив. Сьогодні ж у Мені розважального нема нічого, кожен сам вигадує собі дозвілля. Я у вільний час займаюся музикою - щось пишу, готовлю дітей до виступів. Також люблю природу - рибалка, шашлик - з друзями часто виїжджаю. Якби була можливість, я б зробив би більярд, теніс, щось таке, щоб туди і молодь могла прийти.
Юрій Дробиш – викладач Менської дитячої музичної школи:
– Раніше, коли працював більярдний клуб, з радістю туди ходив. Сьогодні ж у Мені розважального нема нічого, кожен сам вигадує собі дозвілля. Я у вільний час займаюся музикою – щось пишу, готовлю дітей до виступів. Також люблю природу – рибалка, шашлик – з друзями часто виїжджаю. Якби була можливість, я б зробив би більярд, теніс, щось таке, щоб туди і молодь могла прийти.
Алла Драгожилова (з донькою) - керівник гуртка малювання Центру дитячої та юнацької творчості: - Займаюся рукоділлям: в’язанням та вишивкою, східними танцями - ходжу два рази на тиждень на заняття колективу «Самарканд». Найголовніше моє хобі - проводити час з донечкою. Якби була така можливість, то більше часу проводила б з дитиною, тому що я переконана, що виховання - це найголовніший обов’язок мами. Моя дитина також має гарне хобі - малювання. Любить малювати природу і маму.
Алла Драгожилова (з донькою) – керівник гуртка малювання Центру дитячої та юнацької творчості:
– Займаюся рукоділлям: в’язанням та вишивкою, східними танцями – ходжу два рази на тиждень на заняття колективу «Самарканд». Найголовніше моє хобі – проводити час з донечкою. Якби була така можливість, то більше часу проводила б з дитиною, тому що я переконана, що виховання – це найголовніший обов’язок мами. Моя дитина також має гарне хобі – малювання. Любить малювати природу і маму.
Галина Маринченко - заступник начальника управління державного казначейства у Менському районі: - У мене такого не буває, щоб роботи не було. Роботи нема в того, хто її робити не хоче. Люблю вирощувати квіти - взимку в приміщенні, влітку на вулиці. Вдома маю 110 вазонів. Три відра води йде на один полив. Ще люблю в’язати, кофтинка, яка зараз на мені, власноруч зв’язана. І, звісно, без книги нікуди - читаю класику; улюблені автори - Олександр Пушкін та Михайло Стельмах.
Галина Маринченко – заступник начальника управління державного казначейства у Менському районі:
– У мене такого не буває, щоб роботи не було. Роботи нема в того, хто її робити не хоче. Люблю вирощувати квіти – взимку в приміщенні, влітку на вулиці. Вдома маю 110 вазонів. Три відра води йде на один полив. Ще люблю в’язати, кофтинка, яка зараз на мені, власноруч зв’язана. І, звісно, без книги нікуди – читаю класику; улюблені автори – Олександр Пушкін та Михайло Стельмах.

0 Comments