Роман Пастушенко та Сергій Нагорний – абсолютні чемпіони змагань з жиму штанги лежачи


22 лютого в Центрі культури та дозвілля молоді пройшла відкрита Першість Менської громади з жиму штанги лежачи. Участь у змаганнях взяли спортсмени Менської громади та міста Короп. Переможців обирали у 2-х категоріях – школярі та дорослі.

Серед школярів у ваговій категорії до 55 кг третє місце з результатом 37,5 кг посів Максим Корх, друге з результатом 47 кг – Юрій Ярешко і перемогу із результатом 60 кг здобув Олег Теско.

У категорії до 65 кг третє місце з результатом 65 кг виборов Олександр Кияшко, друге – з результатом 85 кг виборов Максим Кириченко і перемогу з результатом 110 кг здобув Павло Мазний.

В категорії до 75 кг третє місце з результатом 90 кг посів Микола Гливчак, друге – з результатом 100 кг – Владислав Молочко, і з результатом в 115 кг перемогу виборов Роман Пастушенко.

У категорії 75+ з результатом в 92,5 кг третє місце посів Віталій Смоловик, друге місце з результатом 100 кг посів Максим Бобир і перемогу здобув Максим Цимбалюк з результатом в 112,5 кг.

Серед дорослих у ваговій категорії до 65 кілограмів з результатом 77,5 кг друге місце посів Євген Пришва, перемогу здобув Владислав Чудецький з результатом 80 кг.

В категорії до 75 кг перемогу з результатом 105 кг здобув Дмитро Гуц. Микита Котов з результатом 120 кг у ваговій категорії до 85 кілограмів посів перше місце, а в категорії 85+ перемогу здобув Сергій Нагорний з результатом 140 кг.

В загальному заліку, за коефіцієнтом Вілкса, серед школярів абсолютним чемпіоном став Роман Пастушенко, а серед дорослих – Сергій Нагорний.
Організатори змагань дякують Юрію Івченку та Володимиру Литвиненко за допомогу в організації даного заходу.

Фото Олександра Федорченка

Джерело – Сектор сім’ї, молоді та спорту міської ради (http://bit.ly/2SVyQwM)


0 Comments