РЕКЛАМА. Мережа магазинів «Меблі для Всіх» вітає зі святом Великодня и дарує ЗНИЖКИ!


До Великодня залишилося зовсім мало часу. Тому, готуючись до цього свята, важливо згадати його традиції та обряди. Зрозуміло, що одне з основних завдань – підготувати пасхальний кошик та спекти пасху. А ще, зробити генеральне прибирання та оновити застарілі речі та меблі в домі.

Саме для цього мережа магазинів « Меблі для Всіх» зробила для всіх своїх покупців дуже вигідні пропозиції до Великодніх свят, які прийдуться до смаку клієнтам з різними бюджетами.

Тільки до 31 травня ми пропонуємо ЗНИЖКИ до -8% на кухні, НЕЙМОВІРНІ ЗНИЖКИ на ортопедичні матраци до -30% та ціни нижче оптових на м’які та корпусні меблі.

Так, в Магазині « Меблі для Всіх», що знаходиться за адресою м. Мена, вул. Сіверський шлях, 82Б, тел. 050-383-01-53, ви можете купити:

• Кухонний комплект (стіл кухонний розкладний, куточок кухонний та 2 стільці) лише ЗА 2630 грн
• Подушка ортопедична лише ЗА 180 грн
• Кухонний стіл розкладний ЗА 625 грн.
• Дивани від 4000 грн. та ще багато іншого.

А якщо Ви давно мрієте про нові сучасні меблі в своєму домі, але ще не виділили на них кошти, то ця пропозиція саме для Вас!

В нашому магазині «Меблі для Всіх» в м. Мена є можливість оформити КРЕДИТ або РО3СТРОЧКУ на БУДЬ-ЯКИЙ товар. Таким чином приємна и давно жадана покупка стане майже не помітною для сімейного бюджету.

Щиро вітаємо зі святом Великодня и чекаємо Вас в магазині «Меблі для всіх» за адресою м. Мена, вул. Сіверський шлях, 82Б, тел. 050-383-01-53.


0 Comments