РЕКЛАМА. Імунітет проти папіломи



Вірус папіломи людини з кожним днем розповсюджується з шаленою швидкістю. За даними ВООЗ носіями вірусу є 75-80% населення планети. До них відносяться всі, в кого на тілі є будь-які новоутворення такі як родимки, папіломи, бородавки.

Зазвичай зараження виникає ще в дитячому віці навіть через мінімальні ранки на шкірі. Далі вірус проникає в шкіру та в слизову оболонку. При міцному імунітеті клітини знищують вірус, та не дають йому розповсюджуватись в організмі. Проте якщо імунна система слабка – вірус встигає проникнути вглиб організму. Клітини починають надмірно ділитися і розростаються на обмеженій ділянці, зовні перетворюючись в бородавки і папіломи. Саме тоді є ризик перетворення папіломи в меланому, тобто ракове утворення.

Щоб цього не сталося потрібно підтримувати імунну систему та періодично відвідувати дерматолога. Новоутворення рекомендовано видаляти. В медичному центрі «ДокторПРО» працюють досвідчені дерматологи, які видаляють папіломи за допомогою радіохвильового апарату, та додатково призначають терапію проти вірусу папіломи людини.

Записатись на прийом можна за телефоном 0 800 300 700 або на сайті «ДокторПРО». https://bit.ly/3kv88JO

*Спеціалісти “ДокторПРО” не приймають пацієнтів молодше 18-ти років.


0 Comments