Про смертельне ураження струмом, напад собаки та інші злочини і пригоди, які сталися на території Менського району за минулий тиждень


102

Начальник Менського РВ УМВС Юрій Білик:

26.05.2014 року надійшло повідомлення від жителя м. Київ про те, що в смт Березна йому завдав тілесних ушкоджень гр. Д.

26.05.2014 року до Менської ЦРЛ за медичною допомогою звернувся житель м. Мена з діагнозом: різана рана правого передпліччя.

27.05.2014 року під час проведення ремонтних робіт був уражений електричним струмом житель с. Блистова, від чого останній помер.

В ніч на 28.05.2014 року невідома особа проникла в середину приміщення магазину № 2 м. Мена, звідки вчинила крадіжку матеріально-технічних цінностей.

28.05.2014 року поблизу с. Гориця в р. Десна виявлено труп жителя м. Конотоп, який 24.05.2014 року, під час відпочинку на р. Десна біля с. Боромики Чернігівського району, пішов купатися та потонув.

28.05.2014 року до Менської ЦРЛ за медичною допомогою звернувся житель с. Стольне з діагнозом: розрив ключично-променевого з’єднання праворуч, алкогольне сп’яніння.

28.05.2014 року до Менської ЦРЛ за медичною допомогою звернувся житель с. Стольне з діагнозом: рвана рана гомілки.

28.05.2014 року покінчив життя самогубством через повішання житель с. Жовтневе.

29.05.2014 року до Менської ЦРЛ за медичною допомогою звернувся житель с. Жовтневе з діагнозом: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забійна рана лівої брови.

29.05.2014 року надійшло повідомлення від жителя с. Величківка про те, що він виявив пошкоджену шибку в своєму автомобілі, який знаходився на вулиці біля будинку.

29.05.2014 року до Менської ЦРЛ за медичною допомогою зверталась малолітня жителька м. Мена з діагнозом: кусана рана правої сідниці. Покусав собака.

30.05.2014 року надійшло повідомлення з Макошинської ВК № 91 про те, що в посилці засудженому було виявлено невідому порошкоподібну речовину білого кольору. Дану речовину вилучено та направлено на дослідження.

26.05.2014 року до Менської ЦРЛ за медичною допомогою звернувся житель м. Мена з діагнозом: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, гематома обличчя.

По всіх вказаних вище фактах проводиться подальша перевірка.

За минулий тиждень райвідділом внутрішніх справ в ході проведення оперативно розшукових заходів було розкрито дві крадіжки майна, один факт спричинення тілесних ушкоджень та один злочин в сфері незаконного обігу наркотичних засобів. По вказаним фактам працівниками слідчого відділу Менського РВ УМВС відкрито кримінальні провадження та проводиться досудове розслідування.

За минулий тиждень на автодорогах району зареєстровано одну дорожньо-транспортну пригоду без потерпілих.

Дільничними інспекторами райвідділу на минулій неділі притягнуто до адміністративної відповідальності 24 осіб, з них: 19 – за розпиття алкогольних напоїв в громадських місцях, 2 – придбання самогону та інших міцних спиртних напоїв домашнього вироблення, 2 – виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його вироблення, 1 – дрібна крадіжка.

Співробітниками ВДАІ за управління автотранспортом у стані алкогольного сп’яніння затримано 2-х водіїв, на яких складено адміністративні протоколи, складено 11 адміністративних протоколів за порушення правил безпеки дорожнього руху.


0 Comments