Про безвідповідальне ставлення жителів Мени до майна громади


КП «Менакомунпослуга»

З приходом холодів, для обігріву своїх осель, люди стали інтенсивніше використовувати різні види палива: вугілля, дрова, пілети( паливні гранули), тощо.

В процесі згоряння утворюється зола або попіл які потребують утилізації. Деякі жителі нашого міста не придумали нічого кращого, як викидувати залишки згоряння у контейнери для твердих побутових відходів.

За останній місяць нам надходійшло декілька дзвінків від свідомих громадян, які повідомляли про задимленність на контейнерих майданчиках.

Так по вулиці Івана Франка інспектором з благоустрою було виявлено пошкоджений вогнем металевий контейнер для ТПВ.

По вулицях Суворова та Сергія Титаренко, дякуючи своєчасному реагуванню робітників КП “Менакомунпослуга” було локалізовано загоряння євроконтейнерів.

Керівництво КП “Менакомунпослуга” наполегливо рекомендує жителям нашої громади переглянути своє ставлення до майна громади та правильного сортування твердих побутових відходів.

До твердих побутових відходів відносять картон, газетний, пакувальний або споживчий папір, всіляку тару (дерев’яна, скляна, металева); предмети та вироби з дерева, металу, шкіри, скла, пластмаси, текстилю та інших матеріалів, що вийшли з ужитку або втратили споживчі властивості; зламані або застарілі побутові прилади, — сміття, а також сільськогосподарські та комунальні харчові відходи.

Опублікувала Каріна Шаповаленко


0 Comments