Працівники газової служби зафіксували витік газу?


Нещодавно до “Менщини” звернулась менянка Оксана Кияшко і розповіла, що 29 листопада 2020 року в неї вдома відключили газ (https://bit.ly/3kFp0vm).

Також, ми наголошували, що якщо газопровідна компанія готова надати коментар щодо цієї ситуації, то ми готові його опублікувати.

У відповідь РГК “Чернігівгаз” нам повідомили, що 29 листопада минулого року, працівники газової служби зафіксували витік газу та склали акт від якого мешканка квартири відмовилась, а також, що нарахування за розподіл газу продовжують здійснюватися, бо заяву про розірвання договору на розподіл газу менянка не подавала.

“29.11.2020 року за адресою споживачки Кияшко О.М. газопостачання припинено в зв’язку з порушенням Правил безпеки системи газопостачання, про що складено відповідний акт, від отримання кого мешканка квартири категорично відмовилася.

Під час обходу газопроводів слюсар-обхідник відчув запах газу. При проведенні приладового обстеження було виявлено витік газу на різьбовому з’єднанні ввідного газопроводу. Для проведення аварійних робіт газопостачання було тимчасово припинено, працівники аварійної служби усунули витік.

Споживачка відмовила працівникам АТ «Чернігівгаз» у доступі до приміщення. На письмові запити споживачки компанією були надані роз’яснення щодо зазначених питань.

Нарахування за розподіл газу за вказаним особовим рахунком продовжують здійснюватися, оскільки споживачка залишається механічно приєднаною до газорозподільної мережі, заяву про розірвання договору на розподіл газу вона не подавала”.


0 Comments