ПОВІДОМЛЕННЯ ЧИТАЧА: «В Мене в детском отделении 6 отделений в одном»


Читач: «Что за беспредел в Мене в детском отделении? 6 отделений в одном, как в рукавичке. Пациенты кричат, ведут себя неадекватно. А дети?Детское должно быть детским. Есть же пустые отделения, ну и ложите туда, нет позабирают все в детей. БЕСПРЕДЕЛ».

Ми звернулися до генерального директора Менської лікарні Григорія Разнована, щоб він прокоментував ситуацію.

За його словами, у дитячому відділенні наразі розташовані дитяче, терапевтичне, неврологічне відділення, а також реанімація.

Григорій Разнован: «Це тимчасові вимушені незручності. Наразі у хірургічному і терапевтичному відділенні розташовані хворі з коронавірусом. У зв’язку з цим реанімація потрапляє в зону підвищеної небезпеки. Тому такі міри були прийняті, щоб хворі не наражалися на небезпеку захворіти на COVID-19.

Щодо неврологічного відділення, то воно тимчасово не працює, у зв’язку з тим, що у лікарні планується встановлення кисневого генератору і монтаж кисневих точок у терапевтичному і хірургічному відділеннях. При цих роботах відділення почергово прийдеться звільняти і переводити хворих у неврологічне відділення. Коли ці роботи закінчаться, неврологічне відділення відновить свою роботу для хворих неврологічного профілю.

У зв’язку з пандемією кількість госпіталізацій на інші хвороби, крім коронавірусу, значно знизилась. Тому для безпеки наших пацієнтів були прийняті такі міри. Просимо з розумінням віднестися до ситуації, що склалася. Це тимчасові міри, які введені для вашої безпеки».


0 Comments