ПОВІДОМЛЕННЯ ЧИТАЧА. “Собаки біля стоматполіклініки покусали мою тітку”



Тетяна Дубовська


“У місті в районі парку, що біля стоматполіклініки, розгулює зграя собак. Чула, що декілька тижнів назад напали на дитину. Вчора була сама свідком, як кинулися до дівчини, що йшла поперед мене.То я вирішила не ризикувати і повернула раніше. А сьогодні накинулись на мою тьотю, що прийшла до колонки по воду. Одна з собак вкусила за ногу. Хоч укус і не великий, але це жахливо. Дуже стурбована і прошу вас дуже донести інформацію до відповідних органів і оприлюднити це”.


Від редакції. За словами секретаря міськради Юрія Стальниченка, про цю проблему знають: “Ми навіть знаємо, чиї собаки там бігають. Але довести не можемо.


Комунальне підприємство ветеринарно-стерелізаційний центр “Крок до тварин” Чернігівської міської ради згодилося нам допомогти.  У першу чергу будемо відловлювати собак у районі центру, садочків, шкіл.


З тими, кого знаємо, чиї собаки, хто підкормлює, ми розмови проводили. І дільничний розмовляв. Але для того, щоб притягти до адміністративної відповідальності, потрібні докази, яких у нас нема.
Адже більшість собак мають господарів, які не думають про дітей, які йдуть до школи, про людей, що прямують до поліклініки”.


0 Comments