ПОВІДОМЛЕННЯ ЧИТАЧА. “Де зараз знаходиться очільник відділу освіти Менської міської ради?”


Анонім:

“Зараз йде гаряча пора в закладах загальної середньої освіти та ЗДО Менської ОТГ, а саме: закінчення навчального року, початок оздоровчої кампанії, початок ремонтів та підготовка до опалювального періоду.

Де зараз знаходиться очільник відділу освіти Менської міської ради? Хто його зараз замінює? Чи буде оголошено конкурс на займання посади начальника освіти? Чи виплачується заробітна плата начальнику відділу освіти з міського бюджету на час його відсутності?

Просимо інтернет-видання “Менщина” не ігнорувати питання щодо очільника освіти Менської ОТГ, а допомогти батькам з цими питаннями. Дякуємо!!!”

“Менщина” надіслала запит до відділу освіти Менської міської ради, у якому поцікавилися, чи виконує обов’язки начальника відділу освіти Менської міської ради Мишкін Юрій Миколайович станом на сьогодні? Якщо ні, то з якого числа він не виконує цих обов’язків і хто виконує обов’язки начальника відділу освіти станом на сьогодні?

У відповіді нам повідомили, що начальник відділу освіти Менської міської ради Юрій Мишкін тимчасово увільнений від виконання посадових обов’язків з 2 травня 2019 року на час проходження військової служби за контрактом.

На даний час обов’язки начальника відділу освіти виконує заступник начальника відділу освіти Вікторія Люшина.


0 Comments