Олександр Карпенко: “Загальна сума ремонту ганку районної бібліотеки складає 150 тис. грн.”


Нещодавно “Менщина” публікувала фотофакт ремонту ганку приміщення Центральної районної бібліотеки(http://bit.ly/2ojFRLc). Ми звернулися до начальника сектору культури і туризму Менської РДА Олександра Карпенка, щоб дізнатися, скільки виділено на ремонтні роботи коштів та хто виконуватиме роботу.

Олександр Карпенко: “В минулому році нашим сектором було замовлено і виготовлено проект на капітальний ремонт приміщення районної бібліотеки. Загальна вартість ремонту за підрахунками спеціалістів складає 1,5 млн. грн. Ми подали цей проект на фінансування з державного бюджету, але в минулому році коштів не отримали, подали і на наступний рік.

Однак ганок бібліотеки вже знаходився в аварійному стані. Тому ми звернулися до керівництва району і знайшли підтримку депутатів районної ради, які проголосували за додаткові призначення у сумі 80 тис. грн. на ремонт ганку. Ще 75 тис. грн. – кошти сектору культури і туризму. Таким чином загальна сума договору з виконавцем ремонту – 155 тис. 150 грн.

Виконуватиме роботи ТОВ БК ”Волмакс. Ремонт буде зроблено якісно: зараз вирівнюють поверхню, потім будуть класти плитку, буде облаштована покрівля, а також буде встановлена “кнопка виклику” для людей з обмеженими можливостями, оскільки будівництво пандусу це вже капітальні роботи, які і будуть виконані при надходженні коштів субвенції державного бюджету на що ми дуже сподіваємося.”.

ТОВ “БК “Волмакс” – менське підприємство, засноване 09.01.2019 року. Основний вид діяльності – будівництво житлових і нежитлових будівель. Засновники: Володимир Булавка , Анатолій Паршин, Олександр Роговий, Максим Стешенко (детальніше – https://opendatabot.ua/c/42740436).


0 Comments