“Наша Корюківка”, “Новгород – Сіверський”, “Info News Городнянской ОТГ”. Хто ще увійшов у “ТОП спільнот” північної Чернігівщини?


Boryslav, автор сайту “Правий берег Десни”, склав “список найбільш цікавих фейсбук-спільнот, що представляють міста та містечка з правого берега Десни”. Як підкреслює автор, рейтинг є суб’єктивним і відображує лише особисту думку авторів сайту:

1. Не найбільшою за чисельністю, проте найкращою за оформленням є сторінка “Наша Корюківка” (https://www.facebook.com/krkvka/ ). Щоденні опитування, новини, історії, інтерактиви, розумне почуття гумору та зворотній зв’язок з читачем. Максимальний професіоналізм та креатив піднімають даний паблік на першу сходинку.

2. Другу позицію, на нашу думку, варто віддати групі присвяченій найпівнічнішому місту України. Спільнота “Новгород – Сіверський” ( https://www.facebook.com/groups/nseverskiy/ ) зібрала майже 4,5 тисячі користувачів “Фейсбуку”. У коментарі до новин часто заходять місцеві чиновники та керівники підприємств, і доволі жваво спілкуються з простими жителями міста.

3. Закриває трійку лідерів Городня, чия група “Info News Городнянской ОТГ” ( https://www.facebook.com/groups/InfoNewsGorodnya/ ) об’єднала понад 1,5 тисячі містян. Особливістю групи є регулярне оновлення та оперативність. Час від часу адміністратори роблять непогані розбори бюджетних витрат чи якості певних послуг.

4. Так як описує спортивне життя “Коропщина спортивна” (https://www.facebook.com/groups/296642644119242/ ) повинні писати спортивні сайти всеукраїнського масштабу. Понад 3 тисячі користувачів “Фейсбуку” слідкують за спортивним життям Коропщини, а адміністратор групи Володимир Лучко старанно інформує про юних та дорослих чемпіонів.

5. Група “Сновськ – моє рідне місто!!!” ( https://www.facebook.com/groups/snovsk.hometown/ ) зібрала у своїх рядах більше ніж 4,5 тисячі людей, і у більшості своїй є вільним інформаційним майданчиком, де люди обмінюються інформацією, просять поради, розміщують оголошення, тощо.

6. Батьківщина геніального Олександра Довженка представлена у фейсбуці одразу декількома сторінками, проте найбільшою за чисельністю є група “Сосниця і люди” ( https://www.facebook.com/groups/823158397862208/ ), яка об’єднала понад 1,8 тис. учасників.

7. Непросто буде користувачам фейсбуку у пошуках інформації про Семенівку. Сторінка “Рідна Семенівка” ( https://www.facebook.com/r.semenovka/ ) хоч і зібрала майже 1,5 тисячі підписників, проте залишається малоінформативною та не дуже активною.

8. Найбільшою за кількістю фоловерів є сторінка “Менщина” ( https://www.facebook.com/menshchyna/ ). Стиль адміністрування та оформлення новин схожий на сусідні “Наша Сосниця” ( https://www.facebook.com/sosnytsya/ ) та “Наша Корюківка” ( https://www.facebook.com/krkvka/ ) та є максимально цікавим і доступним для читачів.

Джерело: https://bereg.online/kogo-u-fejsbutsi-bilshe-na-pravomu-berezi-desny-top-spilnot-pivnichnoyi-chernigivshhyny

А які групи та сторінки читаєте Ви? Залишайте свої думки та пропозиції у коментарях


0 Comments