На сході села в Лісках люди вимагали переобрання старости


12 квітня відбулися загальні збори громадян у селах Лісківського старостинського округу: Лісках, Майському та Максаках. За словами голови райради Олександра Мисника, жителі цих населених пунктів висловлювали невдоволення роботою старости Дмитра Демиденка і навіть піднімали питання щодо його переобрання. Дуже обурив жителів громади той факт, що керівництво Менської громади дало вказівку забрати з приміщення Лісківської сільської ради офісні меблі. Люди виступили з вимогою до заступника міського голови Тетяни Вишняк про повернення меблів до Лісок та передачі їх до Лісківської школи. Про це Олександр Петрович написав на своїй фейсбук-сторінці (детальніше https://goo.gl/QSEYW5 )

На сайті міськради, у замітці про збори в Лісках, про ці факти згадок немає. Натомість, за інформацією міськради, у Лісках жителів цікавили в основному питання щодо ремонту даху Будинку культури, транспортного сполучення між населеними пунктами та орендної плати. У Майському жителі задавали питання щодо ремонту доріг та вуличного освітлення. У Максаках жителів цікавили питання щодо ремонту дороги по вулиці Осипенка, надання медичного працівника в ФАП, транспортного сполучення, переправлення через Десну на хутори, постачання балонного газу та реформування поштового зв’язку (детальніше https://goo.gl/3ugqhW ).

Також, 11 квітня, відбулися загальні збори громадян у Семенівському старостинському окрузі. Жителів цікавили питання щодо вуличного освітлення, обмеження руху вантажного транспорту та реформування медичної системи (детальніше https://goo.gl/iHyH6M ).

—-

Допис на тему

“Про дорогу на Майське” https://mena.org.ua/blog/pro-dorohu-na-majske/


0 Comments