На подвір’ї школи Шевченка у Мені буде новий спортивний комплекс


Одним з переможців Менського громадського бюджету цього року став оздоровчо-спортивний комплекс “Спорт для всіх” (м. Мена) – 1054 голосів. Вартість проєкту – 100 945 грн (детальніше про проєкти – https://bit.ly/36odq1p ).

Деталі задуму “Менщина” дізнавала у співавторки Наталії Ткаченко: “Виникла ідея від учнів нашої школи, особливо від старших класів. На базі нашої школи зовсім застаріли комплекси, які не відповідають техніці безпеки.

У оформленні задуму була вислухана кожна думка та пропозиція учня, вчителя та батьків. Працювали всі разом, переглядали сайти багатьох представлених фірм.

У комплекс входять: військово-спортивний комплекс, гімнастичний комплекс та тенісний стіл. Вони розраховані для різного вікового розвитку дітей та дорослих. Особливо для підліткового віку хлопців 8-11 класів. На базі нашої школи проходять змагання військового характеру “Сокіл-Джура”, де беруть участь учні з багатьох шкіл Менської ОТГ. У нашому місті ви більше ніде не пограєте у настільний теніс на вулиці.

Комплекси розраховані також для людей з обмеженими можливостями:
– зручне розташування, на подвір’ї;
– вільний доступ навіть у вечірній час. Є вуличне освітлення;
– підхід не загороджений з усіх сторін;
– у комплекси входять перекладини різної висоти, баскетбольне кільце, канат, рукохід та багато іншого. Все це для різного віку та здібностей людей.

Встановлення, доставку та монтаж – все виконує фірма. Це було враховано заздалегідь.

Місце, подвір’я школи Шевченка, ми обрали заздалегідь. Щоб було зручно всім, бо маємо вуличне освітлення, також проводяться уроки на свіжому повітрі”.

——

Якщо вам подобається “Менщина”, ви можете підтримати нас фінансово – перейти за посиланням і перерахувати будь-яку суму коштів на розвиток редакції https://bit.ly/3cNk9pk


0 Comments