На культурно-масові заходи з бюджету громади виділять 400 тисяч гривень


Андрій Гапон

Протягом першої половини 2018 року у Менській громаді планують провести 28 культурно-мистецьких заходів, на реалізацію яких в місцевому бюджеті передбачили 400 тисяч гривень.

Найбільше коштів планують залучити на проведення фестивалю актуального мистецтва Barterwille Art Fest 2018 (майже 100 тисяч гривень), який у минулому році відвідали близько 2-х тисяч гостей https://goo.gl/NJNfSG.

На проведення щорічного Троїцького ярмарку передбачено 75 тисяч гривень, а зустріч весни або “Масляна” обійдеться у 56 тисяч. На квіти, грамоти та подарунки жінкам Менщини до 8-го березня заклали 19 тисяч гривень. Молодіжні розважальні програми проходитимуть до Дня Святого Валентина та до Дня сміху, на реалізацію яких сумарно виділили 23 тисячі гривень. Також у планах міськради провести чимало пам’ятних заходів та різного виду конкурсів.

Обсяг фінансування культурно-мистецьких заходів у другому півріччі 2018 року буде здійснюватись за рахунок перевиконання бюджету.

Нагадаємо, що нещодавно для проведення заходів до Дня Святого Миколая з міського бюджету виділили 100 тисяч гривень https://goo.gl/fuxNhU


0 Comments