Міськрада шукає фірму, яка зробить “європейське” вуличне освітлення в Мені. Ціна питання – 8,8 мільйона гривень


Менська міськрада шукає підприємство, яке проведе реконструкцію вуличного освітлення. На цей проект місто у свій час отримало грант ЄС. Частина роботи вже виконана. Залишилось купити і встановити близько тисячі нових світильників та демонтувати близько тисячі старих. На це все планують витратити до 8,8 мільйонів гривень (без ПДВ).

Учора міськрада провела публічні торги через систему “Прозоро” https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2017-04-14-000763-c

Змагалося троє учасників.

Найнижчу ціну запропонував ФОП Нечаєв Віталій Павлович (м. Чернігів) – близько 7 мільйонів (знизив першочергову ціну майже на 1,8 мільйона).

Зараз комісія приймає рішення, чи віддавати йому це замовлення (можуть відмовити через те, що в системі “Прозоро” відсутні необхідні документи цього ФОПа).

Наступний учасники торгів – ТОВ “ДОРЕКС”. Підприємство пропонує зробити реконструкцію за 8 мільйонів гривень. Зареєстроване це підприємство в Києві. Власник – полтавчанин Олег Халаш.

Третій учасник – ПП “ПОЛТАВА-ПАРИТЕТ”. Підприємство пропонує зробити реконструкцію за 8,5 мільйонів гривень. Зареєстроване підприємство в Полтаві. Власник також полтавчанин – Олександр Мордасов.

Дані про власників підприємств отримані з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

-—

Реконструкцію планують робити в межах КТП: 149,186,188, 202, 205, 212, 214, 343. На яких саме вулицях має з’явитися освітлення “Менщина” вже писала. Зайти запис можна за посиланням https://mena.org.ua/blog/menschyna-zyasuvala-yaki-vuly..


0 Comments