Менські легкоатлетисти стали кращими в області


У Чернігові 8 та 9 червня на проходив Чемпіонат області з легкої атлетики серед чоловіків, жінок, юнаків і дівчат 2001 року народження та молодших. Легкоатлетична збірна Менської ОТГ отримала перше місце серед команд 2-ї групи.

Чемпіонами стали жителі Менщини: Катерина Лупинос – метання диску і штовхання ядра, Владислав Сідина – біг на 100 метрів.

Призером в штовханні ядра став Андрій Руденко, Владислав Сідина – біг на 200 метрів.

Серед школярів переможцями в індивідуальних дисциплінах стали: Богдан Тищенко – метання диску, Поліна Дорошенко – потрійний стрибок, Сніжана Ганущенко – 400 метрів з бар’єрами, Олег Рутта – стрибок в довжину, Артем Харьковник – штовхання ядра, Крістіна Прядко – біг на 100 і 200, Катерина Ткаченко – стрибок у висоту, Олена Наумчик – 100 метрів з бар’єрами, Вікторія Соломенник – метання диску, Злата Россомаха – стрибок в довжину, Анастасія Котова – штовхання ядра.

Також призерами чемпіонату стали: Надія Лактюшина – біг 100 метрів з бар’єрами та стрибок у висоту, Настя Шевченко – біг 400 метрів з бар’єрами, Роман Рекунов – стрибок у висоту, Ян Бродський – стрибок у висоту, Артем Калюжний – біг 400 метрів, Даша Рогова – стрибок у довжину, Сніжана Ганущенко – стрибок у висоту, Юрій Пастушок – потрійний стрибок, Анастасія Котова – стрибок у довжину.

Команда дівчат Даша Рогова, Крістіна Прядко, Надя Лактюшина, Злата Россомаха в естафеті 4*100 метрів вибороли перше місце.

Тренували спортсменів: Надія Таратухіна, Ірина Терпицька та Микола Пушкаренко.

За інформацією сектору сім’ї, молоді та спорту Менської міської ради


0 Comments