Менщина відправила на строкову службу сімох призовників


Після дворічної перерви відновлено призов громадян України на строкову військову службу. За офіційною інформацією у квітні було відправлено на військову службу семеро чоловік із Менського району.

SrVF9MF36zs

Ще троє чоловік відбудуть наступного понеділка.

З Менщини заплановано відправити на службу 25 чоловік. Але майже третина молодиків не з’явилася до військкомату. По них проводиться розшук через міліцію.

На збірному пункті Чернігівського обласного військового комісаріату 21 квітня пройшло урочисте відправлення 43 призовників до лав Збройних Сил України.

Як повідомив начальник регіонального медіа-центру Міністерства оборони України Вадим Мисник, 22 юнаки виконуватимуть свій Конституційний обов’язок в окремому Полку Президента України, 21 – служитиме в підрозділах Національної Гвардії України.

Чернігівщина у рамках призовної кампанії “Весна-2015” має направити до війська 700 призовників, які поповнять ряди Збройних Сил України, підрозділи Нацгвардії та Державної спеціальної служби транспорту.

Вони не будуть задіяні в зоні АТО. Головне їхнє завдання – опанувати військову спеціальність та поповнити мобілізаційний ресурс. На сьогодні до військових частин відбуло майже 200 молодих осіб з області.

Під час урочистих проводів відбулися показові виступи військовослужбовців. Також прозвучали українські пісні у виконанні чернігівських артистів.

Про це повідомляє Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.

Фото http://cg.gov.ua/


0 Comments