МЕНЩИНА ФУТБОЛЬНА. ВИЩА ЛІГА. “Полісся” та СК “Мена” знову помінялися місцями


Минулого тижня відбулися матчі 16 туру відкритої першості чемпіонату Менського району у Вищій лізі.

У Мені зустрілися лідер чемпіонату СК “Мена” та один з претендентів на бронзові нагороди “Кудрівка”. Відкрити рахунок вдалося саме гостям, які у першій половині гри вже повели 1:0. Однак, у другому таймі меняни відзначилися забитим голом з пенальті і зрівняли рахунок. Більше голів глядачі не побачили. Нічия 1:1, навряд чи задовольнила якусь із команд. Скоріш за все, такий результат пішов на користь їх конкурентів у боротьбі за нагороди.

Втратою очок СК “Мени” знову скористалося “Полісся”. Березнянці вдома перемогли “Синявку” з рахунком 7:0 і вийшли на перше місце у турнірній таблиці. Однак, меняни. які відстають на одне очко, мають гру у запасі.

“В’юнка” знову перемогла “Десну” з різницею у два м’ячі. Цього разу у Макошиному сосничани виграли з рахунком 2:0. У першому колі матч між цими командами завершився схоже – 3:1 тоді також перемогла “В’юнка”.

“Авангард” на виїзді переміг Волинку“ з рахунком 6:2 і займає наразі третє місце. Однак, вже у наступному турі меняни зіграють проти свого прямого конкурента за “бронзу” – “Кудрівки”.

Вже точно (навіть теоретично) конкуренти не зможуть наздогнати СК “Мену” та “Полісся”, які у найближчі два тури заочно змагатимуться за чемпіонство. А от на третє місце претендує одразу три команди – “Авангард”, “Кудрівка” та “В’юнка”. Тож кінцівка турніру обіцяє бути “гарячою”.


0 Comments