«Менщина» №7 (7) від 26 травня 2012 року


Доброго дня!

Сьогоднішній, сьомий номер газети «Менщина» потрапив не тільки до менян, але і до інших жителів Менського району.

Отож, ця колонка присвячується в першу чергу нашим новим читачам.

«Менщина» – це нове районне щотижневе видання, яке вис-вітлюватиме життя Менщини, розповідатиме про наших людей, цікаві місця, важливі події.

Виходитиме газета щосуботи. Перші випуски отримували лише меняни. Відсьогодні вона потраплятиме у кожен куточок району.

З другого півріччя, тобто з липня, «Менщина» розповсюджуватиметься за передплатою. У платній версії буде більше сторінок, а також з’явиться додаткова інформація: програма телебачення, прогноз погоди, кросворди, анекдоти, гороскопи…

«Менщина» – це не тільки джерело цікавої та корисної інформації, але також і спосіб комунікації. З її допомогою Ви зможете обмінюватися думками, купувати та продавати товари…

А головне, що разом ми зможемо не тільки цікаво проводити час, але й вирішувати проблеми та змінювати життя на краще.

Восени в Україні пройдуть Парламентські вибори. Тож зараз з’являється багато газет, призначених для підтримки певних політичних партій. Думаю, не буде зайвим пояснити, що «Менщина» – не політичний проект. Люди, які її створили і розвивають, не мають відношення до жодної з політичних сил.

З липня вона розповсюджуватиметься за передплатою, тобто її випуск фінансуватимуть передплатники. А це значить, що газета задовольнятиме потреби широкого кола жителів Менщини, а не лише її певних груп, таких як органи влади, політичні чи бізнесові структури.

Якщо хтось має питання до газети, не соромтеся, заходьте до редакції, телефонуйте, пишіть, питайте. Наша діяльність основується на принципах відкритості та прозорості.

Також ми запрошуємо усіх висловлювати свої зауваження та пропозиції, щодо діяльності газети.

Про наші рубрики та теми

А тепер я розповім про деякі наші рубрики та теми, з якими ви матимете змогу знайомитися в газеті.
У рубриці «Люди Менщини» ми розповідатимемо про наших земляків, особливо про ініціативних людей, які не жаліються на те, що в районі жити важко, а беруть і досягають успіху.

Рубрика «Колективи Менщини» розповідатиме про місцеві організації, про їх корпоративні традиції, роботу, дозвілля.

За допомогою рубрики «Вчителі Менщини» ми знайомитимемо вас з місцевими освітянами, їх ідеями стосовно того, як зробити так, щоб навчання було в радість і дітям, і вихователям.

За допомогою рубрики «Лікарі Менщини», знайомитимемо вас з нашими медиками та їх думками. У цій рубриці ви зможете дізнатися корисну для здоров’я інформацію.

У рубриці «Наші гроші» висвітлюватимемо проблеми бюд-жетної системи. Ми хочемо, щоб люди нарешті навчилися отримувати користь від сплачених податків. Нажаль, поки що, це не завжди так.

У рубриці «Історія Менщини» ми розповідатимемо про наших предків, про цікаві історичні місця та про події минулих літ.

Про пошук кореспондентів

Ми шукаємо допитливих, комунікабельних, творчих людей. Проводимо безкоштовне навчання основам журналістики.

Можливе прийняття до штату редакції або робота поза штатом. Довідки за телефоном 5–01–52 або за електронною поштою www.mena.org.ua@gmail.com. Резюме надсилати на адресу www.mena.org.ua@gmail.com.

Про Передплату

Щоб передплатити газету «Менщина» завітайте до поштового відділення, або зверніться до листоноші.
Підписка на місяць коштує 6,13 грн., на квартал – 17,79 грн., на півроку – 33,93 грн. У цю суму вже включена вартість прий-мання передплати і доставка.

До закінчення передплати залишилося 5 тижнів.


0 Comments