“Кубок героїв АТО” вибороли борзнянці, меняни – другі


Сьогодні у Мені на стадіоні “Колос” відбувся турнір з міні-футболу серед атошників Чернігівщини. Перемогу у змаганнях вибороли хлопці з Борзни, обігравши у фіналі менян з рахунком 3:1. Третє місце зайняла команда з Ріпок.

Переможці та призери отримали почесні грамоти, медалі та кубки. Визначені і найкращі гравці у особистих номінаціях. Так, кращим бомбардиром турніру став менянин Загрутдинов Руслан, кращий воротар – Ворчило Владислав з Ріпок. Після нагородження на учасників чекав обід, приготований у польовій кухні.

За словами завідуючого сектору у справах сім’ї, молоді та спорту Менської РДА Вадима Волкова у змаганнях взяли участь лише чотири команди: з Борзни, Ріпок та дві з Мени. Запрошених на турнір було значно більше, однак з тих чи інших причин приїхати до Мени змогли далеко не всі. Далі пряма мова:

“Взагалі такого формату турнір минулого року проводився у Славутичі. Було теж саме – приїхало близько трьох команд. Скоріш за все це через те, що турнір тільки зароджується і великих масштабів ще не набув. Однак ми не будемо зупинятися.

У найближчих планах, провести цієї осені аналогічні змагання у Ріпках, а зимою – в Борзні. А в майбутньому, можливо буде навіть створений чемпіонат Чернігівської області серед атовців. Це поки нове для нас, однак люди починають спілкуватись, починають діяти у цьому напрямку. Тож думаю, що турнір продовжить своє існування і набере ще більших масштабів”.


0 Comments