Індустріальний парк “Менський”: вартість будівництва, скільки робочих місць планують створити?


22 липня на засіданні сесії Менської міськради депутати проголосували за створення індустріального парку “Менський” та затвердили його концепцію.

Відповідно до прийнятої концепції, індустріальний парк створюватиметься для започаткування промислового виробництва, започаткування підприємницьких ініціатив, зростання зайнятості населення та інше.

Окрім того, очікувана кількість створених робочих місць індустріального парку складатиме до 3 000 осіб, а кількість учасників — 10-20.

Для підключення споживачів індустріального парку планують виконати будівництво підстанції (35/10 кВ потужністю 8,3 МВт /рік).

Орієнтовна вартість проєктування та будівництва електричних мереж становить 15 – 19 млн грн.

Окрім підключення інженерних мереж, плануються витрати на облаштування території та дорожньо-транспортної інфраструктури, яка включатиме:

– вирівнювання та розчищення земельної ділянки (орієнтовна вартість 1,3 млн грн);

– будівництво під’їзних автомобільних шляхів до меж індустріального парку – 0,6 км шириною 8 м (орієнтовна вартість 40,0 млн грн);

– будівництво під’їзної залізничної гілки до залізничної станції довжиною 0,4 км (орієнтовна вартість 5,0 млн грн);

– будівництво внутрішніх автомобільних доріг, пішохідних доріжок та місць для паркування (детальніше: ttps://bit.ly/3RYjcgO).

Детальніше прийняте рішення та інші особливості індустріального парку можна переглянути за посиланням: https://bit.ly/3RYjcgO


0 Comments