ФОТОФАКТ. Фонтан у парку імені Шевченка ще “не фонтан”


Нагадаємо, у вересні нинішнього року міський голова Геннадій Примаков на своїй фейсбук-сторінці опублікував проект фонтану, який планують зробити у парку Шевченка. І повідомив, що це буде 9-ти метровий музичний фонтан, який стане одним з найбільших в Чернігівській області (детальніше https://goo.gl/gfbEZd ).

“Менщина” направила запит до міськради, де просила повідомити, скільки коштів і з яких джерел виділено на будівництво фонтану в парку імені Шевченка в Мені та хто виконує будівництво фонтану?

Відповідь міськради: “На будівництво фонтану в парку ім. Т.Г.Шевченка виділені кошти з державного бюджету в сумі 1 492 500,00 гривень та співфінансування з міського бюджету в сумі 44 775,00 гривень. Виконавцем робіт по цьому об’єкту являється ТОВ “ТБК “Вікторія”.

Від редакції: ТБК “Вікторія” зареєстрована у Чернігові, власником є Олег Вікторовський. Вони робили капітальний ремонт приміщення спортзалу в Макошине та ремонт дитячого садочка імені Гагаріна у Мені (детальніше https://goo.gl/kC3MEm )

У жовтневому випуску газети “Вісник громади”, засновником якої є депутат міськради Віктор Грищенко, було зазначено:

“Наразі роботи з реконструкції Парку культури і відпочинку імені Шевченка в Мені продовжуються. Першу частину проекту вже виконано: тротуарні доріжки заасфальтовані, встановлений новий сучасний дитячий майданчик, з’явилися альтанки для відпочинку, підведено водопровід та підключено водорозбірну колонку, доріжки біля пам’ятника Тарасу Шевченку вимощені плиткою.

Зараз виконуються роботи із встановлення сучасного фонтану, який буде одним з найбільших в області. Його вартість становить 588,0 тисяч гривень.

Загалом на реалізацію проекту відповідно до розподілу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій вже використано 1,3 мільйони гривень”.

Фото 6 листопада 2018 року


0 Comments