До військових навчань долучилися працівники райдержадміністрації. ФОТО. ВІДЕО


У Гончарівську тривають військові навчання “Північна фортеця-2018”, в яких беруть участь резервісти з Менського району (детальніше https://goo.gl/ed775W). Учасники зборів відпрацьовують тактику виконання військових завдань: прикриття ділянки державного кордону, забезпечення руху військових колон, ізоляція району бойових дій, оборона важливих об’єктів, боротьба з диверсійно-розвідувальними силами противника, ведення бойових дій у місті та в лісі.

За дорученням голови Чернігівської облдержадміністрації Валерія Куліча, до навчань долучились голови райдержадміністрацій.

– Голови РДА, які особисто відповідають за територіальну оборону відповідного району, мають не тільки забезпечити прибуття відповідної кількості військовозобов’язаних на навчання, а й самі взяти у них участь, на собі відчути умови перебування у наметовому містечку, долучитись до виконання завдань спільно з підрозділами зі своїх районів, – заявив голова ОДА.

У навчаннях взяли участь, зокрема, керівники та інші працівники Менської райдержадміністрації.

Ось що сьогодні, 21 травня, написав на своїй фейсбук-сторінці голова РДА Валерій Щукін:

“19-20 червня відбулися збори керівного складу бригади територіальної оборони… Під час зборів відпрацьовували теорію та практику захисту кордонів області силами територіальної оборони, бойові стрільби, спільні заняття з резервістами, вивчали алгоритми захисту кордону, протидії та знищення танкових військ противника…”

Навчання організовані з використанням досвіду країн Балтії, скандинавських та інших країн.

Фото з фейсбук-сторінок Валерія Щукіна, Олександра Іваненка та сайту райдержадміністрації


0 Comments