День міста чи святкування: що буде 2 серпня у Мені?


Вчора, 28 серпня, громадська організація “Гром” опублікувала оголошення про концерт, присвячений Дню міста (https://bit.ly/39x48Ry). Сьогодні на сайті міськради з’явилося оголошення також про День міста з тією ж афішою, але через деякий час заголовок змінився на просто “святкування”.

Що буде 2 серпня у Мені “Менщина” дізнавалася у начальниці відділу культури міськради Світлани Шелудько та міського голови Геннадія Примакова.

Світлана Шелудько: “Відділ культури офіційно на карантині, тому ми ніяких заходів до Дня міста не проводимо”.

Геннадій Примаков: “Захід організовує політична партія “Рідний дім”. Просто партія вирішила зробити такий подарунок нашому місту. Чому оголошення опублікувала громадська організація “Гром” я не знаю, вона не має відношення до заходу”.

Журналіст сайту Сусіди.Сіті Олексій Прищепа, на своїй фейсбук-сторінці опублікував звернення керівниці політичної партії “Рідний дім” Ірини Должикової до міського голови Геннадія Примакова, в якому повідомила про проведення масового заходу-презентації політпартії “Рідний дім”.

У зверненні вказано, що захід відбудеться на центральній площі міста, працюватимуть дитячі ігрові зони, аніматори тощо. Початок заходів запланований на 17:00, а пов’язані дії відбуватимуться до 22:00. Відповідальний за захід – Володимир Гнип.

Володимир Гнип – депутат Менської міської ради.

Фото з фейсбук-сторінки Олексія Прищепи (https://bit.ly/308Z8Q1 та https://bit.ly/30YNlTC)


0 Comments