День культури та спорту України у Мені відзначили першістю з футболу


Вчора, 13 вересня, на міському стадіоні відбулась першість Менської ДЮСШ з футболу, присвячена Дню фізичної культури і спорту України.

У змаганнях взяли участь дев’ять команд із Мени, Березни та Макошине. Ігри проходили у трьох вікових групах: 2004-2007-го, 2008-2010-го та 2011-го років народження і молодші.

Серед спортсменів старшої вікової групи впевнену перемогу, не програвши жодного матчу, виборола команда з Макошине, друге місце посіли меняни, а почесне третє – у футболістів із Березни. Кращим гравцем став Євген Соломко, а кращим воротарем – Владислав Мікрюков.

У середній віковій групі призові місця розподілилися наступним чином: третє місце – у команди «Мена 2», друге – у «Березни», а перемогу здобула команда «Мена 1». Кращим гравцем став Микола Пеклуха з команди «Мена 1», а кращим воротарем – Андрій Чепурний із «Березни».

У молодшій групі участь взяли тільки дві команди з Мени та Березни. Матч закінчився з мінімальним рахунком на користь березнянців. Кращим гравцем визнано Артема Пінчука, а воротарем – Михайла Будзішевського.

Джерело: міськрада https://bit.ly/2ZAgc0K


0 Comments