Члени комісії оцінювали кандидатів на посаду керівника Менської гімназії таємно


22 травня відбувся конкурс на посаду керівника Менської гімназії. Переможницею визнали Тетяну Хоменко. Конкурс складався з трьох частин: тестування; вирішення ситуаційних завдань; презентація перспективного плану розвитку закладу.

Вирішення завдань та презентації члени комісії оцінювали на свій розсуд. “Менщина” зробила запит до міськради з проханням оприлюднити результати поіменного оцінювання членів комісії, щоб забезпечити відкритість і прозорість їх роботи.

Кожен із 10-ти членів комісії мав аркуш, у якому ставив оцінки учасникам конкурсу. Нам прислали копії цих аркушів, але без підписів. Тобто, встановити, хто з членів комісії ставив ці оцінки, неможливо. Але можна зробити деякі висновки. Наприклад, за вирішення завдань і презентацію найбільше балів отримала Ніні Котченко, найменше – Тетяна Хоменко. При цьому за ці завдання троє членів журі поставили Тетяні Хоменко максимальні бали – 20 з 20, один поставив 19 з 20. (детальніше https://bit.ly/3i0vMdz).

На відеозаписі конкурсу, який оприлюднила міськрада, результати оцінювання також не зафіксовані https://youtu.be/7s13QU5qFu0
Зі списком членів комісії можна ознайомитися у кінці допису.

—-

Нагадаємо загальну суму балів за тестування, вирішення ситуаційних завдань та презентацію перспективного плану розвитку закладу, яку отримали кандидати:

Тетяна Хоменко – 43,8
Людмила Гречуха – 36,6
Ніна Котченко – 43,2

Зокрема, за тестування Тетяна Хоменко отримала 29 з 30 балів, Людмила Гречуха – 21, Ніна Котченко – 27. Це результати, які були оголошені після повторного засідання комісії. Це засідання відбулося після заяви Ніни Котченко щодо перегляду результатів, адже у неї були сумніви щодо правильності оцінювання двох питань тестування.

На повторному засіданні члени комісії встановили, що в одному з питань дійсно була допущена технічна помилка, у результаті зарахували Ніні Котченко додатковий бал, а з інших конкурсанток по одному балу зняли. Розрив загальної суми балів між Тетяною Хоменко і Ніною Котченко зменшився з 2,6 до 0,6. Результати другого спірного питання члени комісії залиши без змін https://bit.ly/31mIhKG

“Менщина” дізналася у заступниці міського голови Тетяни Вишняк, що питання для тестування розробляв відділ освіти міськради. Ці тести до конкурсу зберігалися у сейфі відділу освіти. Хто саме мав до них доступ, не відомо https://bit.ly/386s6lU

—-

Члени конкурсної комісії:

1. Тетяна Вишняк – заступник міського голови міськради
2. Ірина Лук’яненко – начальник відділу освіти міськради
3. Олена Бикова – завідувач методкабінету відділу освіти міськради

4. Марина Москальчук – голова постійної комісії міськради з питань освіти

5. Віктор Кулагін – голова профспілкової організації Менської громади Профспілки працівників освіти і науки України
6. Олена Колот – голова профспілкової організації гімназії

7. Олена Назаренко – представник від трудового колективу гімназії
8. Наталія Жидкова – представник від трудового колективу гімназії

9. Юрій Захарченко – представник від батьківського комітету гімназії
10. Наталія Довга – представник від батьківського комітету гімназії


0 Comments