АНОНІМНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ. Чи законно торгувати сувенірами у гімназії?


“Менщина” отримала анонімне повідомлення, автор якого повідомив, що на території гімназії була проведена виставка мінералів (сувенірів), під час якої діти могли їх придбати. Просив дізнатися, чи правомірно це. Також повідомляв, що дирекція закладу скасовувала заняття задля відвідування учнями цієї виставки.

Це повідомлення прокоментував директор гімназії Михайло Кадушко:

“До нас звернувся Музей унікальних мінералів з Дніпра з проханням організувати виставку. 1 листопада в актовому залі гімназії пройшла ця виставка.

Вона мала і освітнє значення, тому що учні, які вивчають географію, хімію, інші предмети природничого плану, вивчають теми “Природні корисні копалини на території України”. Цей музей і провів виставку таких мінералів для учнів старших класів на добровільній основі. Чому там були учні молодших класів – це недопрацювання керівників.

Вартість виставки складала 15 гривень. Закладу за рахунок цієї виставки була надана спонсорська допомога у розмірі 270 гривень (складений відповідний акт). Сувеніри можна було придбати теж на добровільній основі.

Це проводилось не за рахунок навчального часу. Можливо, 10 хвилин уроку і забрали”

—-

Нагадуємо, що ви можете надіслати повідомлення до “Менщини”, якщо скористаєтеся спеціальною формою на нашому сайті https://mena.org.ua/m/ Також можете надіслати анонімне повідомлення https://mena.org.ua/am/ Ставте питання, діліться інформацією. Редакція опублікує всі повідомлення, які містять суспільно-важливі та правдиві дані.


0 Comments