АФІША: У Менському РБК 30 червня відбудеться концерт квартету Tenors BEL’CANTO


Відділ культури та туризму Менської РДА

Завершується перший місяць літа, а ви ще й досі не були у відпустці і не відчули справжньої спеки. Не сумуйте, бо по-справжньому буде гаряче останнього дня червня. У Менському районному будинку культури відбудеться надзвичайний концерт. Вперше до нашого міста завітає квартет Tenors BEL’CANTO в супроводі  академічного симфонічного оркестру «Філармонія», художній керівник та головний диригент якого – заслужений діяч мистецтв України Микола Васильович Сукач.

Квартет Tenors BEL’CANTO використовує незвичайну суміш класичної опери і ультрасучасної популярної музики. Цей молодий і динамічний колектив відомий не тільки за межами України. Вони полонили своїм талантом  жителів  Канади, Росії, Польщі, Румунії, Чехії, Болгарії, Македонії, Бельгії, Нідерландів, Німеччини, Великобританії, Іспанії, Франції, Угорщини, Австрії, Швейцарії, Італії, Північної  Кореї, Боснії та Герцоговини.

Голоси трьох тенорів Василя Понайди, Романа Трохимука, Тараса Глови та баритона Романа Антонюка при зливанні звучать у винятковій гармонії і створюють неповторне враження для слухачів.

Тож  шановні  меняни! Не пропустіть момент насолодитися чаруючою мелодією академічного симфонічного оркестру «Філармонія» та квартету Tenors  BEL’CANTO. Враження від цього концерту ще довго будуть зігрівати  ваші серця.


0 Comments