За 9 місяців КП “Менакомунпослуга” заробила 664 тисячі гривень, а витратила – майже 2 мільйони


На останній сесії Менської міської ради відбувся звіт про діяльність КП “Менакомунпослуга” за 9 місяців 2017 року. Про основні напрямки діяльності, результати та плани на майбутнє розповів директор установи Роман Минець:

– За три квартали цього року комунальним підприємством було вивезено та захоронено понад 11 тисяч кубометрів твердих та рідких побутових відходів, більшість з яких(73%) від населення, решта – від бюджетних установ.

Також, за звітній період надавалися послуги по благоустрою міста (ліквідовано 8 стихійних сміттєзвалищ), вуличному освітленню (замінено 1032 лампочки), ритуальні послуги (105 поховань) та послуги лазні.

Всього за три квартали цього року установа заробила на послугах 664 тисячі гривень, в той час, як видатки склали 1 мільйон 917 тисяч. Від Менської міської ради підприємство отримало дотацію у розмірі 1 мільйон 123 тисячі гривень.

Слід зазначити, що у цьому році до КП “Менакомунпослуга” влаштувалося на роботу 19 працівників, а звільнилося – 24. Середня заробітна плата на підприємстві складає 3 500 гривень. Станом на 1 жовтня на балансі установи знаходиться 8 одиниць техніки, та працює 29 чоловік.

Також, Роман Вікторович додав, що у старостинських округах планують створити по 2 робочих місця – прибиральники територій, які працюватимуть на штатних посадах згідно посадових інструкцій. Окрім благоустрою населених пунктів, ці особи займатимуться прибиранням сільських клубів та сільрад. Також, на території громади курсуватиме мобільна бригада оперативного реагування, яка складатиметься з 5 чоловік.


0 Comments