«Вулична ліга» з футболу стартує у січні в дев’ятий раз


В інтернет-спільноті «Менський футбол» оголошено збір заявок на участь у «Вуличній лізі» з футболу. Цього разу в турнірі, що відзначає своє дев’ятиріччя, будуть нововведення.

Як повідомив один з організаторів змагань Віктор Захарченко, у цьому сезоні буде розширено кількість вікових груп. «Минулого року за підтримки сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації ми у якості експерименту провели окремий турнір для вікової групи 5-8 класів, – розповів Віктор. – На базі школи Шевченка нам вдалося зібрати 11 команд». Цього року з’явиться новий турнір – для школярів 1-4 класів.

Змагання, що стали вже традиційними, минулого року були проведені у двох вікових групах школярів (5-8, 9-11) та серед студентів. Усього у «Вуличній лізі»-2017 зіграли 35 команд. Організатори, якими виступають Менська ДЮСШ, сектор у справах сім’ї, молоді та спорту РДА та футбольний клуб «Авангард», сподіваються, що цього року рекорд учасників буде побито.

До участі запрошуються школяри та студенти з Менщини та Сосниччини. Дізнатися про турнір більше та залишити заявку можна на сторінці інтернет-спільноти «Менський футбол» https://www.facebook.com/groups/menafootball/permalink/1911693218858609/.


0 Comments