У Менській міській раді з’явиться новий депутат


Андрій Гапон

20 листопада депутат Менської міської ради Олег Небера написав заяву про складання депутатських повноважень. Хто займе його місце у раді, “Менщина” поцікавилась у секретаря Менської міської виборчої комісії Людмили Северінової:

– Олег Небера дійсно написав відповідну заяву. Своє рішення він обумовив зміною місця роботи та проживання, що не дає йому змоги повноцінно виконувати депутатські обов’язки.

У нас є список черговості кандидатів у депутати, які брали участь у виборах до Менської ОТГ. Якщо один депутат складає свої повноваження, його місце (за згодою) має зайняти особа, яка є першою у відповідному списку кандидатів. Оскільки мандат, що звільнився, є квотою Радикальної партії Олега Ляшка, то і вибирати треба саме по цьому партійному рейтингу, найвище у якому зараз стоїть Ірина Нестеренко. Однак, кандидат має право відмовитися від депутатського мандату, і тоді черга переходить до наступного, і т.д.

Про заяву депутата Небери ми вже повідомили і Радикальну партію, і Менську міську раду, однак на даний час до виборчої комісії з приводу цього питання ніхто не звертався.


0 Comments