Тетяна Вишняк: “Селам треба приділити не менше уваги, ніж місту”


 

Андрій Гапон

З 2 серпня приступила до виконання своїх обов’язків новообраний заступник Менського міського голови Тетяна Вишняк. Про перший тиждень роботи та найближчі плани нам розповіла сама Тетяна Сергіївна:

“До займаної посади я майже 3 роки працювала у юридичному відділі апарату Менської райдержадміністрації. Коли винесли мою кандидатуру на посаду заступника міського голови, особливо не розраховувала на успіх. Однак, депутати підтримали мене, і я їм дуже вдячна.

На новому місці я працюю лише тиждень, то ж поки хвалитись якимись досягненнями зарано. Щодо розподілу напрямків, за які я відповідаю, то це більше земельні та юридичні питання. На колишньому місці роботи у мене вже був досвід роботи з землею, але напрямок трохи інший, тому я поки лише знайомлюсь з основними моментами.

Одним із напрямків моєї роботи, та й не тільки моєї, є зелений туризм. Нещодавно ми відвідали села Ушню та Дібрівку. Краєвиди просто зачаровують. І таких місць на Менщині досить багато. У будь-яких хуторах можна зробити досить гарні місця для відпочинку. Та і взагалі селам треба приділити достатньо уваги, щоб вони не зникли з карти, а навпаки, розвивалися та приваблювали туристів.

Звісно, хочеться заманити туристів не тільки у села, а й у саму Мену. Багато хто знає про візитівку нашого міста – зоопарк, і це дуже добре. Однак, хотілося б щось саме у центрі міста, щось таке, що запам’яталось би нашим гостям. У планах – відновити фонтан на тому місці, де він колись був. І не просто відновити, а зробити справжнє романтичне місце відпочинку з містком та різними декораціями.

Також я розпочала роботу над розробкою соціально-економічних програм сільських рад громади. Селам потрібна не менша увага, ніж місту, тому треба буде добре попрацювати. Розраховую на підтримку та допомогу колег.”

Фото Тетяни Вишняк із її  сторінки “Вконтакті”

0 Comments