Поліція знайшла хто погнув дороговкази в Мені


23456

Яна Мисенко, “Менщина”:

18 серпня близько першої години ночі були погнуті нові вказівні знаки у центрі Мени. Поліція встановила особу винуватця. Ним виявився менянин 1979 року народження.

Було складено протокол про адміністративне правопорушення. Правопорушення кваліфіковано як дрібне хуліганство згідно із Кодексом України про адміністративні правопорушення. Справу передано до суду для прийняття рішення про міру покарання.

Дрібне хуліганство тягне за собою накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (51-119 грн.) або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку. Якщо застосування цих заходів буде визнано недостатнім, то можуть присудити і адміністративний арешт на строк до п’ятнадцяти діб.

Чоловік раніше уже притягувався до відповідальності, на момент здійснення хуліганського вчинку перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Здавалося, що ніч надійно приховала винуватця, але завдяки професійним діям поліцейських та допомозі свідків особу правопорушника встановлено і його буде покарано.

Фото Олексія Прищепи (18 серпня).


0 Comments