На території Менщини діє 23 загальноосвітні школи та 1 філія


Андрій Гапон

1 вересня у Менському районі пройшли святкові лінійки, які дали початок до здобуття нових знань. “Менщина” вирішила дізнатися, скільки шкіл району відкрили свої двері у новому навчальному році.

Взагалі, на сьогодні на території Менщини функціонує 23 загальноосвітні школи та 1 філія, у яких навчається 3 тисячі 189 учнів. Натомість, у минулому році дітей було на п’ятнадцятеро більше – 3 204.

Як виявилося, найбільше учнів серед, так званих, “повних” шкіл (І-ІІІ ступенів) навчається у Менській школі Шевченка – 718, районній гімназії – 601 та Березнянській школі – 442; найменше – у Сахнівській – 31.

Серед 9-річних шкіл найбільш укомплектованими є Феськівська – 102 учні, Березнянська – 75 та Волосківська – 72. А найменше учнів у Бірківській та Данилівській – по 30. В Ушнянській філії Менської школи Шевченка навчається 23 дитини.

Випускні класи цього року відсутні у школах Миколаївки, Сахнівки та Кукович. Не почули вперше шкільний дзвінок лише у Сахнівці. Цього року перший клас тут, нажаль, не набрався.

За даними відділу освіти Менської райдержадміністрації


0 Comments