Михайло Кадушко: “Покрівлю спортзалу гімназії мають відремонтувати до 1-го вересня”


“Менщина” запитала директора районної гімназії Михайла Дмитровича Кадушка, чому в спортзалі протікає дах і коли його полагодять. Отримали таку відповідь:

“Дійсно найсерйознішою проблемою по ремонту гімназії являється проблема протікання покрівлі спортзалу та майстерні. Ця проблема не нова, вона показала себе ще в минулому році. Особливо хвилює те, що приміщення завжди активно використовується, як під час урочних занять, так і під час занять спортивної школи.

В результаті підмивання вже почали випадати цеглини, є побоювання, що це може привести до аварійної ситуації, адже в приміщенні одночасно займається багато людей, що створює певну вібрацію.

Ремонт покрівлі було закладено у проектну документацію комплексного будівництва шатрової покрівлі гімназії (передбачала будівництво покрівель спортзалу, майстерні та їдальні включно). Але в минулому році було виконано будівництво лише покрівлі над основним приміщенням і над вестибюлем”.

За словами Михайла Кадушка, якщо держава не виділить кошти на завершення проекту, то до першого вересня поведуть хоча б поточний ремонт проблемної ділянки.


0 Comments