Менська бібліотека із дітьми відзначили День Конституції. Фото


В рамках відзначення Дня Конституції України у бібліотеках #Менщини провели масові заходи: інформхвилинки “Основа права і свободи”, “Я потрібний світу і державі”, тематична викладка “Свобода слова і права людини”.

Dlgl5yH3qzQ

Завершальним масовим заходом було інтелектуально-розважальне шоу “Свою Україну співочу у серці дитячім несу” та флешмоб “Під синьо-жовтим прапором”, проведений районною дитячою бібліотекою.

Діти зачитали дорослим свої права, що відображені в Основному законі нашої держави. На прикладі сюжетів улюблених казок відтворили статті з Конвенції ООН про права дитини.

1skTG-ZI8zc

Під звуки Гімну всі присутні створили символи нашої держави – герб та прапор, тримаючи в руках жовті і блакитні кульки та прапорці.

ufealdnAjTU

Батьки з дітьми розділились на дві команди “Патріоти” та “Козачата” та грали в гру: шукали Україну на глобусі, співали українських пісень, називали міста нашої держави, брали участь у вікторині “Що робить нас українцями”.

Останнім завданням був пошук “скарбу”, з яким усі справились миттєво. “Скарбом” виявився пакунок цукерок.

По закінченню свята всі разом подивились виставу “Захистіть мене від лиха і зла…” про основні засади Конвенції про права дитини.

Фото http://meadm.cg.gov.ua/


0 Comments