МЕНЩИНА ФУТБОЛЬНА. ВИЩА ЛІГА. “Авангард” та СК “Мена” сильнішого не виявили


Минулого тижня відбулися матчі 13 туру відкритої першості чемпіонату Менського району у Вищій лізі.

Центральний матч туру відбувся у Мені, де зустрічалися дві місцеві команди – СК “Мена” та “Авангард”. Впевненіше розпочали саме гравці СК “Мени”, яким вдалося двічі забити ще на початку зустрічі. Однак до кінця першого тайму “Авангард” зміг не тільки зрівняти рахунок, а й вийти вперед. Після перерви СК “Мена” знову забила двічі.. Однак в середині тайму “Авангарду” знову вдалося відігратися. Рахунок 4:4 протримався до кінця матчу. Попри сильну спеку командам вдалося продемонструвати видовищну гру і порадувати вболівальників забитими голами – вісьмома.

Не менш цікавою була гра у Дягові. Господарі поля доволі несподівано, з рахунком 5:4 обіграли одного з цьогорічних претендентів на медалі “В’юнку”. Це друга перемога дягівчан у цьому році, яка і дозволила їм наздогнати за очками “Синявку”, яка цього туру програла вдома “Кудрівці” з рахунком 0:4. Останні в свою чергу піднялися у турнірній таблиці і наразі ділять третє місце з “Авангардом”.

Ще один матч туру був зіграний у суботу. “Волинка” вдома програла “Поліссю” з рахунком 2:9. Таким чином, березнянці, набравши 29 очок, обійшли СК “Мену” і вийшли на перше місце, однак останні мають на одну гру менше.


0 Comments